Lagu berjudul 'Banyu Moto' merupakan lagu yang dinyanyikan dan dipopulerkan oleh Nella Kharisma dan Dory Harsa. Banyu Moto dirilis pertama kali pada tahun 2020. Banyu Moto merupakan lagu pertama kolaborasi Nella Kharisma bersama dengan Dory Harsa. Lirik lagu "Menepi' ditulis dan diciptakan oleh Heri Marwanto. F A#G

F Fm C tembang iki tak gawe Dm mung kanggo kowe G sing paling tak tenani C Fm nganti saiki F tumetese iki Dm sing dadi saksi G C sumpah lan janji sehidup semati Gm C F sampai kapan kan kau buktikan G C tresno tulus yo mung kanggo awakku C7 C F sampai mati kan ku pastikan C/E Dm mergo mung kowe G C sing tak tresnani tekaning mati

Cahyo lintang ing wengi F G nggawe ayeme ati F tambah nggegowo roso G C kangen mring sliramu tresnaku Dm G Em A Dm G C F tumetese banyu moto iki Dm sing dadi saksi G C sumpah lan janji sehidup semati

F sampai kapan kan kau buktikan G C tresno tulus yo mung kanggo awakku C7 C F sampai mati kan ku pastikan Dm mergo mung kowe G C sing tak tresnani tekaning mati F sampai kapan kan kau buktikan G C tresno tulus yo mung kanggo awakku C7 C F ho oooo sampai mati kan ku pastikan Dm mergo mung kowe G C sing tak tresnani tekaning mati Cahyo lintang ing wengi F G nggawe ayeme ati F tambah nggegowo roso G C kangen mring sliramu tresnaku

(*/OWW)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *