Berikut ini chord gitar lagu Dino Liyane. Lagu "Dino Liyane" merupakan lagu terbaru dari Hendra Kumbara. "Dino Liyane" pertama kali dirilis pada 1 April 2020 lalu.

G Em Am F Fm.. Nyuwun sewu bapak kalih ibu.. Dinten niki mboten sios mantu.. Pancen kahanane angel.. Wes ora biso di eyel.. Timbang coronane nyebar Ndonyane sansoyo ambyar.. (hah..) nyuwun sewu konco lan sedulur.. Resepsiku kepekso tak undur.. Senajan wes DP dekor Ketering lan kabeh vendor.. Akhire kudu tak cancel ketimbang aku di cekel.. Gusti kulo salah nopo Rabine kok dibatalno Wes kadung nyebar undangan Malah corona menyerang Gusti kulo sampun ikhlas keterak Covid songolas Yen pancen ngene dalane Tak nggolek dino liyane Mugio angsal hidayah Rabiku ra kudu mewah Seng penting Sakinah Mawadah Fm Ab Bb.. Nyuwun sewu konco lan sedulur.. Resepsiku kepekso tak undur.. Senajan wes DP dekor Ketering lan kabeh vendor.. Akhire kudu tak cancel Ketimbang aku di cekel.. Gusti kulo salah nopo Rabine kok dibatalno Wes kadung nyebar undangan malah corona menyerang Gusti kulo sampun ikhlas Keterak Covid songolas Yen pancen ngene dalane Tak nggolek dino liyane Gusti kulo salah nopo Rabine kok dibatalno Wes kadung nyebar undangan Malah corona menyerang Gusti kulo sampun ikhlas.. (Keterak Covid songolas) Yen pancen ngene dalane Yak nggolek dino liyane Mugio angsal hidayah Rabiku ra kudu mewah Seng penting Sakinah Mawadah Warohmah Seng penting Sakinah Mawadah Warohmah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *